Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

U keek toch ook?

Wij wilden rustig voor de TV naar “De ronde” zitten kijken. Dat deden we … voor de TV van Lucs broer en schoonzus.

We moesten maar weer naar tegen de Nederlandse grens omwille van een handtekening die de notaris der verwarde dringende zaken nog nodig heeft voor een betaling die hij al had beloofd in de week na het familie-etentje.

Allee … “Moeten” is veel gezegd. Daarmee waren we nog eens bij Lucs broer en schoonzus en vermits Lucs zus ook daar was werd het wel echt een gezellig familie TV-dagje.

We zagen dat het goed was.

Het benodigde papier raakte ook nog getekend en de notaris heeft blijkbaar beloofd dat hij er spoed achter ging zetten. Wel vragen we ons af welk strobreed hij nu nog gaat vinden om de zaak te vertragen?

Previous

De agenda

Next

Mannen blootshoofds, vrouwen hoed op

17 Comments

 1. Het was een leuke koers met een goeie winnaar. Even dacht ik dat niet meer dan zeven of acht renners over de meet zouden komen, maar ze zijn taai die jongens. Toch geef ik mijn ambitie om zelf mee te koersen op sinds ik jaren geleden niet eens in het zadel de Koppenberg kon bedwingen. Toen ik te voet op de kasseien bijna boven was hotsten me vier wielrenners tegemoet, die riepen: Allez, fietsen! Ze hadden opvallend hoge stemmen, dat wel. 🙂

  • ms

   Na die valpartij dacht ik ook dat de rangen sterk uitgedund zouden zijn.

   En de Koppenberg? Wij deden die al meerdere keren en telkens heeft onze auto gezucht en gekermd maar niet met hoge stem maar echt brommend.

   En echt wel een goeie winnaar, bij de dames trouwens ook. Dubbel genieten.

 2. Ik kijk niet, ik ben lekker gaan wandelen in het zonnetje. Manlief heeft uiteraard niets gemist. Mijn ding is het niet echt.

  • ms

   Het weer was niet al te best en wij waren niet thuis. Als we thuis kijken houd ik me ondertussen meestal wel half met andere zaken bezig en met één oog op de koers. Nu zaten we bij te praten met een oog op de koers.

 3. Wij hebben ook gekeken, ene valpartij na de andere. De beste heeft weer eens gewonnen.

  • ms

   Die ene grote valpartij deed me toch efkes vrezen dat het over en uit was met de koers. Wat was dat voor een manoeuvre zeg …

   Op de winnaar(s) valt niks aan te merken.

 4. Een valwedstrijd, begrijp ik? Nou ja, ieder ijn meug.
  En een handtekening gezet, het was dus een geslaagde dag.
  Notarissen hebben het druk, denk ik. Bij onze kennissen is er een al ruim een jaar bezig met de afhandeling van iemands nalatenschap. 🤔

  • ms

   Er waren valpartijen zoals in elke koers, maar die ene was wel enorm. Ik dacht dat het hele rennerspeloton uitgeteld was.

   Wel ja die notaris, dat is nu de tweede keer dat die er zo lang over doet. Vorige keer een jaar, nu bijna een jaar (en het is nog niet zeker of hij nog niet iets vindt om het aan te laten slepen).

 5. elsjeveth

  Het was een spannende koers. Ondanks de valpartijen een echte wedstrijd waar de beste heeft gewonnen. Af en toe naar buiten gelopen voor de frisse neus en t zonnetje.

  • ms

   Het was spannend, dat zeker. En al bij al was iedereen akkoord dat de beste het won.

   Maar die flagrante fouten met massale valpartijen zie ik toch liever niet.

 6. elsjeveth

  By the way je banner boven het blog is geweldig!!! Tour de wissewasjes en Luc als hoofdsponsor 🤭

 7. Wij hebben ook de hele middag voor de TV gezeten, ik met mijn laptop op schoot en met een half oog de koers volgend. Ik was helemaal gaar toen de dames uitgefietst waren. Maar goed, het was grijs en koud tot een uur of vijf. Veel anders was er toch niet te beleven.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén