“Vroeg gaan slapen” had mske gedacht en dan keken ze naar een film met Denzel Washington, een politiefilm. Een politiefilm? Dat was verdorie een film over de duvel! Allé, over één van zijn familieleden, Azazel, den bok die de leider was van de gevallen engelen. En die kwam Denzel Washington’s leven wat onmogelijk maken.

Om half elf zo wat dacht mske hem af te zetten, maar het kon toch niet lang niet meer duren en ze keken voort! Tot 25 na elf, om dan tot de conclusie te komen dat die onsterfelijk was. Niet waar? Wel waar! 500 el had hij nodig om iemand anders te vinden en als hij niemand vindt passeert daar een kat. En jà lap! Daar ging de goede afloop. Onsterfelijk? Natuurlijk? In een bos loopt er van alles rond en er zal daar altijd binnen zijn 500 el wel iets gelopen hebben dat leefde al was ’t een muis.

“Stom van te blijven kijken” dacht mske.