Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Basbeestjes

mske bast harder dan Bas en Keffer en de nieuwe lawijtmaker samen. Bovendien had ze vanmorgen geen hoofdpijn en nu wel.

Ze belde naar Zoneke, die vanavond kwam en zei: “jong, ik vind het zo erg maar ik wil dat niet aan de kindjes doorgeven”. En dan voelt mske zich rot. En Slow spreekt over de toespijs die op is en mske zegt: “als er nog gelei is, is dat al meer dan genoeg”. En dan voelt mske zich rot. En nu gaat Slow een fles hoestsiroop halen en mske gaat daarna stante pede terug in bed. En dan voelt mske zich rot. Want het werk blijft liggen en niks anders dan gelei, dat is nu ook niet echt het van het en de kindjes, het is altijd zo leuk als de kindjes hier zijn.

Als mske de ellendeling tegen komt die haar heeft opgescheept met zijn vieze beestjes, dan zal ze hem kielhalen!

Previous

Fallen met Denzel Washington

Next

Wederopstanding

1 Comment

  1. 31-01-2007, 10:34:21

    aiaiai, vuile beestjes… Schanulleke loopt er ook mee rond, die loopt ook te hoesten en te proesten, en kan met moeite adem halen. Ik hoop eerlijk gezegd dat mijn griepprik mij er wat tegen beschermt. :S
    Vlugge beterschap, MS’ke. Ik hoop dat de beesten je lijf weer vlug verlaten!
    http://kaatjes.skynetblogs.be
    kaatje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén