Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Super boost

Slow zat op de zetel, mske lag tegen hem aan. Ze keken naar de film tussen de publiciteitsblokken door.

Een kerel die beweerde elke dag tot het uiterste te leven kwam daar ineens een oranje substantie op zijn kin smeren. “Aaah” zei Slow “dat zat bij de humo en ik dacht dat dat een energiedrankske was”. “Is dat dat, dat op de badkamer ligt?” dattelde mske. “Nu niet meer” zei Slow “ik heb het in de vuilbak gesmeten”.

Toen werden ze onderbroken door een fragmentje film en viel hun gesprek stil.

Bij het volgende publiciteitsblok stond die kerel daar wéér op zijn uiterste te wrijven en zei mske: “gij zijt ne goeie gij, voor een keer dat je een staaltje krijgt, smijt je dat in de vuilbak, in plaats van dat te proberen”. “Ge zij nie goe zeker” zei Slow.

“Lap” dacht mske “een pezzevelleke zal voor vandaag nog niet zijn”.

Previous

Spookhuis

Next

Katergevoel

3 Comments

 1. *A*

  Tja mannen zijn niet zo voor ‘staaltjes’.
  Alhoewel de staaltjes hier blijven ook mooi toe liggen… maar die heb ik dan nog wel.

  Liefs!

 2. Ik gebruik ook geen staaltjes, maar wel steeds de zelfde producten om mijn huid te verzorgen, een scrub en iets hydriaterend. Om mij te scheren een verzorgende gel, geen schuim want die zou de huid uitdrogen. En ook zepen met een lage ph-waarde. Bij de drogist ook met vele verschillende geurtjes. .-)

 3. Ik krijg al langer hoe meer de stuipen van die publiciteitsblokken, met daartussen een stukje film of “brol”.
  Zou men in de “boekskes” niet beter de uren van publiciteit vermelden, zou handiger zijn, dan weet je tenminste wanneer het programma telkens terug begint.
  Men kan tegenwoordig gemakkelijk “een modale afwas” doen eer de reclame is afgelopen, of een vlug douchke nemen om de ergernis er een beetje af te spoelen.
  En…als je staaltjes wil gebruiken, ga dan ook ineens naar de apotheker, en vraag daar een staaltje tegen allergieën voor dat staaltje dat je gaat gebruiken.

  Groeten

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén