Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Flickr nog maar eens

De avond dat ik het had over het internet en dus ook over Flickr kwam de mail die ik voorspelde maar eigenlijk nog niet zo snel verwacht had. Ze slaan hun prijzen op.

Maar indien ik onmiddellijk intekende voor nog een jaar -of twee- kon ik dat krijgen aan de prijs die ik voor het lopende jaar had betaald.

Ik zuchtte. Zoiets net voor het slapengaan. Ik voorzag dagen van dubben en denken. Ik voorzag nachtelijke dromen met flikkerende Flickr mails.

Niets daarvan. Ik stond op, opende de mail opnieuw, las opnieuw en bedacht dat hun diensten beter zijn dan al wat er op internet te verkrijgen is, dat zij tenminste een beveiliging ingebouwd hebben en dat je daar toch uiteindelijk beslissingsrecht hebt hoe je foto’s verschijnen.

Het was in een wip beslist. Ik tekende in voor 2 jaar, de betaling werd geregeld en nu ben ik -hopelijk- gerust tot november 2022.

Als dat geen toekomstperspectieven zijn.

Previous

Bij de gratis boeken

Next

Allemaal stapeltjes

7 Comments

  1. In ieder geval heb je nu rust voor twee jaar.

  2. ‘Dat is snel, lijkt Overtoom wel. ‘
    ??

  3. Het fotograferen ligt momenteel een beetje stil bij mij, de foto’s op mijn blog uitgezonderd. Flickr laat ik voorlopig voor wat het is. Ik zie wel hoe het verder evolueert.

  4. elsje

    Et voila het is geregeld.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: