Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het Vinne

Slow en mske hadden in het weekend doorgewerkt en zodoende besloten ze deze namiddag dan maar “zondag” te houden. En aangezien het toch al een hele poos geleden was dat ze nog in “Het Vinne” waren geweest, trokken ze hun stappers aan en reden met de auto …

Het was erg veranderd. En ze gaan later nog eens teruggaan als het minder drassig is, zodat ze er rond kunnen.

Alhoewel … aan de aanleg van de nieuwe fietsparking te zien, zal het in een warmere periode van het jaar zo rustig niet meer zijn om er rond te wandelen.

Het Vinne zoals beschreven op de websites van de Provincie Vlaams Brabant, de stad Zoutleeuw, Natuurpunt en Wikipedia.

Previous

Domeinafbakening op onzen dorpel

Next

Water

1 Comment

  1. 25-02-2008, 23:05:42
    hallo zeg!
    het gaat hier goed ,allé ik wil zeggen dat je véééél geschreven hebt en dat ik zodoende véééél heb moeten lezen. Maar je kunt het ook zo grappig neerpennen dat een mens blijft lezen.En gezien je zo veel gewerkt hebt en het weer vandaag zo mooi was ,had je groot gelijk om er eens op uit te trekken. Want nu op dat eigenste moment is de weerman aan het vertellen dat het morgen gaat regenen. Verdorie toch ik wilde morgen nog een beetje verder in mijn tuin werken.Schone liedjes duren niet lang hé!En van wandelen zal er dan ook geen sprake zijn.
    http://dekindertjes.skynetblogs.be
    magda

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: