Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hopelijk was dat geen trantzetter

Het was de ganse weg wind op kop geweest van hier tot aan de rommelmarkt. En Slow en mske waren nog maar goed op de rommelmarkt of ze kregen al weer de wind op kop, maar van een ander soort. Het soort waarvoor de meeste mensen zich discreet efkes afzonderen of toch ergens waar ze ongemerkt kunnen … als er dan al niemand in de buurt is die begint te snuffen en zeer ongegeneerd vraagt: “wie heeft er hier ene gelaten”.

Dat vroeg niemand want er viel niks te snuffen, het was een luidruchtige. Slow en mske bekeken mekaar en dachten dat ze de voortbrenger geschrokken zouden zien rondkijken omwille van deze ontsnapping. Niets was minder waar. Integendeel, hij liet een tweede op de eerste volgen, al even luidruchtig. En als ze dan dachten dat het daarmee ten einde was. Ook niet waar. Daarna kwamen er nog een hele resem nazaten.

Slow en mske hebben zo een “moh” gezicht naar mekaar getrokken en eens gemonkeld, meer niet.  Maar eigenlijk hopen ze dat nu niet iedereen dat gaat beginnen doen.

Previous

Maar half content

Next

Meniejer

6 Comments

 1. Misschien wordt dit een modetrend!!!

 2. Getsie ( bis!)

 3. @ mizzD : oeioei, toch niet verkouden, mag ik hopen …

 4. max

  Die sukkelaar was misschien doof

 5. gettie

  Ergens tussen Reet en Kuttekoven naar de rommelmarkt geweest?? haha

 6. Nee Sloef..dan had er hatsjie gestaan! hehe!
  Btw..hier wordt altijd beweerd dat die je hoort je niet ruikt…ik ben er niet van overtuigd! Maar die van Axel hoor je inderdaad nooit, maar jagen je wél het huis uit..dus andersom ( die je niét hoort, ruik je wél) werkt het zéker!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: