Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Werkloze TV

Nu mske besloten heeft dat ze niet meer naar het dagelijkse programma in de week, de man naar Compostella uitgezonderd, wil kijken, nu de Allerslimste mens ter wereld gekend is zijn haar kijkuren met meer dan de helft verminderd.

mske kijkt met graagte naar de stukjes over de gorillaschool in Gabon. Dat komt op Animal Planet op zaterdag en Slow neemt die op. Dan kunnen ze rustig met hun beidjes op zondag naar kijken. Er is dan nog Witse en Dubbelleven. Maar deze gaan allemaal ook eens teneinde lopen. 

Vorige week keek ze naar Basta omdat Slow de weken ervoor het  programma had opgenomen omdat hij de stukjes over de container bij Mobistar en over de belspelletjes aan mske wilde tonen. Ze vond het stukje over Sabam wel geslaagd maar of ze nog gaat kijken is nog zeer de vraag, want ze vindt dat die makers ervan nogal balanceren op de grens van wat voor haar het toelaatbare is. Neen, dan liever kijken als Slow zegt dat er iets interessant tussen zat en er gewoon het overbodige kan doorgespoeld worden.

Is er dan niets interessant op die TV? Jawel, soms, de koers en/of een goeie film. 

Previous

Hij had een luisterend oor

Next

Een kwestie van droog of nat

8 Comments

 1. Mja…kijk zelden nog tv ook…alleen de Mol nu…en dat vergeet ik dan nog de helft van de tijd (omdat ik dus zelden tv kijk haha) en dan zit ik het hier heel klein op de pc te bekijken de dag erna hahahahaa!

 2. ms

  Het programma dat ik niet meer wil zien brengt je sowieso niks bij, zeker niet nu ik me afvraag hoeveel daarvan in scène is gezet.

  De Allerslimste Mens bekeek ik meer voor ’t plezier al keek ik vroeger graag naar kwissen op TV, je stak er telkens wat van op maar ik hoef niet te weten wie al die missen en al die TV-sterren en zo meer zijn die ze nu telkens in di fotorondes toonden.

  TV is dus tijdverdrijf. Het kan er mee door in de winter maar als ’t langer dag blijft ga ik dan liever een blokje om.

 3. TV vreet veel teveel tijd!

  Liefs

 4. naar dubbelleven kijk ik ook, vind ik mooi gespeeld
  en man bijt hond, altijd leuk het dorp dat ze verkennen

  Basta vind ik goed hoor
  zo zijn die belspellekes afgeschaft en kunnen ze geen mensen meer geld aftroggelen, want er zijn alijd mensen die dat niet zo door hebben en zo hun zuur verdiende centjes verspelen

 5. ms

  Het dorp dat ze verkennen vind ik uiteindelijk altijd hetzelfde. Het gaat niet over het dorp, maar over rare mensen die er wonen. Laatst was er een dorpke waar ik ooit woonde (ik heb zo een licht vermoeden dat dat ergens in je buurt moet zijn) en ik had daar niks aan, omdat ik die mensen niet kende en nooit gekend heb.

  Basta is op die manier wél goed, maar vorige week vond ik het er fel over dat ze bij de bank al die spullen hadden meegerat. Hun reportage over Sabam was dan weer erg goed. Al heeft Sabam daarvan zoveel negatieve gevolgen niet ondervonden als de belspelletjes. Zoals ik zeg, Slow laten kijken en daarna enkel bekijken wat nuttig lijkt.

 6. bea

  Tv is hier ook een winteraangelegenheid. Tijdens de zomer dient die enkel om het stof er van af te doen, garnituur dus.

 7. Ik kijk half tv en zit half op mijn laptop ’s avonds.Ik kan niet continu tv kijken. Een paar programma’s volg ik zoals dubbelleven ,man bijt hond ,en nu Basta ,soms eens een docu en als ik echt lui ben kijk ik al eens naar een romantische film. De allerslimste mens kon me boeien maar het mocht voor mij echt eindigen want op den duur wordt het sleur.
  Mijn man echter is een fanatieke tv kijker,dat zal wel komen omdat hij pas Tv kon kijken toen hij op pensioen ging.Daarvoor was hij omzeggens nooit thuis en als hij al eens thuiswas ,dan kon TV hem niet boeien.Het nieuws en dat was al.Ik merk dat hij al eens teruggrijpt naar Duitse feuilletons. Heimwe naar vroeger? Hij is een Luxemburger van geboorte.

 8. Gettie

  Hier wordt TV gekeken om het nieuws te zien, soms terzake, MBH (enthousiasme is ferm getemperd, en het dorp vind ik af en toe er ferm over, mensen met hun bizare levensstijl te kijk zetten foei). Ja en dan de Witse afleveringen, op nederland spoorloos, radar af en toe.
  Een bijzondere film kan mij ook boeien.
  Ik heb geen boodschap aan de 100 kookprogramma’s, de 87 restyle je huis feuilletonnekes, de 93 mode en restyle jezelf afleveringen.
  Hier geen kampioenen(de helft wel), thuis, familie en al de andere vervolgdingskes, behalve dubbelleven (ook voor de helft van hier haha).
  BBC wordt hier ook nogal eens gedrukt op de afstandsbediening.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: