Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Witse! Anders bekeken

Slow fronste en zei: “Witse neemt niet op”, waarmee hij natuurlijk niet bedoelde dat hij Witse opbelde. Dat kan hij ommers niet. Hij bedoelde daarmee dat de decoder Witse niet aan het opnemen was. Dat zag hij omdat het rode opnamelampje niet brandde.

mske maakte zich daar niet druk in en zei dat ze dan maar de TV zouden opzetten en gewoon verder kijken. Eerst liep het wat stroef, want ze wisten nog niet wie er vermoord was en zo, maar als snel waren ze mee.

Gisterenmorgen foeterde Slow wat op de decoder en zei dat hij dat eens ging nakijken.  Eerst kwam hij zeggen dat Witse denkelijk te laat begonnen was. Daarna vertelde hij over het uitlopen van de verkiezing van de sportman en -vrouw van het jaar en daarna keek hij nog maar eens fronsend toen hij zei dat Witse tóch volledig was opgenomen.

Dus hebben Slow en mske gisterenavond het begin maar bekeken. Het is zo ne keer wat anders.

Previous

Sneeuw

Next

Het lof der zotheid

8 Comments

 1. Ah Witse ! Zie dat ook graag,
  maar toch liever niet ’t achterste-vore.

  OT: En … ? Komt het EINDELIJK tot aan je kniekes ?

 2. ms

  In d’Ardennen misschien wel, maar hier komt het toch tot over mijn bottinnen.

 3. Mijn ouders hadden altijd dat gedoe met programma’s opnemen van ‘de Belg’ zoals ze dat noemden…die liepen volgens hen áltijd uit haha! Ikzelf neem nooit wat op..kijk het tóch nooit af!

  Thanx voor de lieve woorden hè!

 4. ms

  Tegenwoordig valt dat heel goed mee. Maar nu was die verkiezing van sportman en -vrouw van het jaar een life programma. Daardoor zal Witse te laat zijn begonnen. De decoder neemt blijkbaar verder op tot het programma gedaan is maar het lichtje gaat wel uit op de voorziene tijd.

  We hebben het gezien hé !

 5. Ja…die apparaten zijn ook ‘slimmer’ geworden hè..dat werkt allemaal heel anders dan die oude videaorecorders ook. Maar het was dus waar..? liepen die programma’s vroeger vaak uit?? Ik dacht eigenlijk dat ze het gewoon niet zo goed deden die oudjes hehe!

 6. ms

  Of het nu écht dikwijls voorviel weet ik niet meer, maar in elk geval lieten wij onze videorecorder altijd een half uur langer opnemen dan in het programmaboekje vermeld stond en dan heb ik minstens één keer geweten dat het er nog niet helemaal op stond.

  Soms kan je natuurlijk iets fout doen maar er is wel degelijk een periode geweest -zegt Slow- dat het wel degelijk meer voorkwam. Onze laatste video had dan ook PDC, maar toen waren die uitlopers eigenlijk ook al voorbij.

 7. hihi, van achter naar voor kijken
  t is zeker wat anders, maar daarom niet slechter
  kon je eens nagaan hoe ze er toe gekomen zijn tot wat je eerste zag
  begrijp je er nog iets van? ikke niet

 8. ms

  Nu wel natuurlijk maar tijdens het kijken heb ik me eigenlijk afgevraagd dewelke nu eigenlijk dood was.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén