Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De zaak van ontbrekende stukken

Maandagavond heeft mske nog een poging ondernomen om Mr. Sloddermans te bellen over de dossiers die niet gemaakt kunnen worden. Oftewel zitten de basisdossiers in de doos, maar heeft mske de gegevens niet die er bij moeten, oftewel heeft ze gegevens zonder basisdossier. Eén dossier is zelfs nog erger, daarvan heeft ze gewoon een lege map met een naam er op.

Zucht!

Weer niks. Mr. Sloddermans heeft haar al twee keer beloofd dat hij haar daarover “eens” zal bellen, maar dat doet hij niet. “Dan stààn ze maar in ’t stof hé” zei mske en zette de doos weer buiten het buro.

Previous

Kaartenrel

Next

Glinsterdraden

1 Comment

  1. 20-12-2007, 07:39:08
    **
    “Stof zijt gij en tot stof zult gij wederkeren”
    http://dik-voormekaar.skynetblogs.be/
    DVm

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén