Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Arré … steek!

Laatste poging tot verzet net de doodsteek gegeven …
 
Verdomme zeg, wat een oorlog! De ene veldslag na den andere winnen en tóch, tóch moeten ze blijven proberen … Met wat gaan ze nu nóg voor de dag komen?
 
Gisteren om 5 voor zes komt de notaris hier bellen en zegt dat hij bericht had gekregen van de klerk van de notaris van ginderachter, dat dat huis onbewoonbaar verklaard is en dat ze dat moesten nazien. Vermoedelijk was de bedoeling om die akte vandaag uit te laten stellen … tot maandag of zo.
 
Maar Zoneke, die óók aan een openbare instantie werkt heeft vanmorgen direct uit naam van dat overkoepelend orgaan naar de gemeente gebeld! Dikke zever in pakskes, Zoneke heeft direct een fax geëist met de bevestiging en dat hier aan de notaris doorgemaild.
 
Daar kwam dan nog een misverstand van verwaarlozing aan te pas, waardoor mske de verkoop wou laten annuleren wegens “verborgen gebreken”, maar dat bleek dan over een schuur te gaan, die ondertussen al afgebroken is.
 
De paljassen! En mske heeft al zo een hekel aan clowns!

Previous

Klein verhaaltje

Next

Spanning en ambiance

1 Comment

 1. 22-08-2003, 12:01:14
  Reportage
  Lijkt me een leuk idee om aan die pipotaris ginderachter een reportage te wijden, misschien wel een website !!!
  Moesten er prijzen zijn voor stommiteieten had die pipotaris zeker de nobelprijs van idioterieën behaald

  Verder wensen wij van De Waarheid U veel succes met uw aankoop
  http://dewaarheid.skynetblogs.be
  reporter ter plaatse

  —————————————————————————–

  22-08-2003, 13:15:02
  Mijn gedacht !
  Ik speel al een pooske met de gedachte van met dat verhaal naar Ombudsjan te gaan. Aangezien Slow iets heeft tegen de prutsers van VTM kan ik hem toch niet aandoen dat hij bij Goedele Liekes moet gaan zitten hé !

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén