Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Pietsnot

Onlangs belde mske een kennis via gsm op. Er werd opgenomen door iemand die haar vierkant uitlachtte, zó: “Whoehaha, belde gij mij op? Mij? Gij zij ni goe zekerst? Whoehahahahahahahaha” en nog van dat “schattigs”, waarover mske serieus haar bedenkingen had. Later heeft die persoon haar gezegd dat dat vokaal bericht er af was omdat er mensen zich geërgerd hadden.
 
Nu blijkt dat er nog anderen met dit soort probleem te kampen hebben. Berichten die beginnen met: “alloo … allo allo allo … ik hoor je niet … allo allo allo” lokken al snel uit dat de abonnee tussen al dit “allo’s” in, al begint te praten en zich daarna hopeloos belachelijk voelt.
 
Moet dat écht zo onbeschoft zijn om gegeerd te worden? Kan men er geen grappige bedenken zonder de anderen voor pietsnot te zetten?

Previous

Morgen komt Zus terug

Next

Just beat it

1 Comment

 1. max

  De mijne was grappiger

  als men belde hoorde men

  The resistance is at thies moment not at hueme
  Leave your secret message after ze biep
  vive la France

  Teuuuuttt

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén