Aaaaaaaaaaaaaaaaaaargh!!! Hoe stom kan een kat zijn! Mijn pels staat recht van gefrustreerdheid. Hoe dom, dom, dom!
 
mske heeft gisteren naar Marleen gebeld -weet je nog wel- omdat Toke niet in orde was met de vaccinaties en dat dat risico’s kon inhouden voor ons. Vandaag belde ze terug en zei dat Marleen de ganse week volzet was en dus niet kon komen. En ikke blij!
 
Daarnet kwam mske en stopte me in een box! En Mouche en Karboenkel ook! En ze is met ons naar Marleen gereden en daar was Kozzeke met Toke ook!
 
Marleen heeft eerst Toke haar spuitje gegeven, een pilleke en druppeltjes in haar nek. Daarna is Kozzeke met Toke vertrokken. Daarna was het mijn beurt en ik hààt het als de pest, maar ik zal toch geen kik geven. Toen kwam Karboenkel, die keek héél arrogant en Marleen zei dat ze problemen verwachtte met het pilleke, maar het enige dat hij deed was daar op schuimen omdat hij dat niet snel genoeg had ingeslikt.
 
En toen moest Mouche! Daar ben ik van geschrokken! Die heeft gevochten als een wilde beest! Marleen heeft twee paar speciale dikke leren handschoenen uit de schuif gehaald, één voor haar en één voor mske. En ze hebben met hun twee moeten vechten om Mouche een spuitje te geven. Waarop Marleen besloot om Mouche géén pilleke te geven!
 
Had ik mij niet zo geërgerd dan had ik waarschijnlijk moeten lachen! Marleen en mske, worstelend met een blazende, woeste, wilde, krabbende, bijtende Mouche en Slow stond erbij en hij keek ernaar.
 
Nadien in de auto zei hij: “Amaai, die Mouche dat is een grellige. Als je nog naar de veearts gaat, wil ik die nooit vasthouden. Ik dacht zelfs efkes dat jullie die niet gingen kunnen houden en dat die in mijn nek ging springen. Ik wou al achter jou komen staan.” Waarop mske lachte en zei: “Voor zo een klein katteke”. Nu mag ze zeggen wat ze wil, klein katteke of niet, maar ik zou met Mouche niet in de clinch willen gaan moest ze zó doen zé! Dat is écht géén katje om zonder handschoenen aan te pakken.