Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Niet pikant genoeg

“Pikante sms’jes kunnen van gsm worden geweerd” is de titel van een nieuwsbericht. Toen mske dat las kreeg ze bijna een baksteeninfarct, aangezien ze, volgens haar moe, geen hart maar een baksteen zitten heeft.
 
Toen ze werd gestalked door een onbekend persoon werd haar verteld dat men tegen een stalker niets kon doen omwille van de bescherming van die zijn privacy. En neen, mskes privacy was niet in het gedrang, ze werd enkel lastig gevallen. En dat door een persoon die nooit of nooit het nummer van die gsm had gekregen!
 
Toen ze lastig gevallen werd door SS was het weer zover, ze wilde bepaalde oproepen weren t.t.z. die oproepen waarvan het nummer niet te zien was. Dat mag niet, want je kan nooit weten wie opbelt! Astemblief? Dat is nu juist het probleem. Als iemand mske opbelt en zijn/haar nummer niet wil tonen dan hoeft die zelfs niet te bellen! Je kan privé nummers zelfs niet zonder geluid zetten.
 
Maar ze creëren wél gsm’s waar je pikante sms’jes mee kan sturen en moeten dan onmiddellijk een oplossing zoeken om er geen te ontvangen.
 
Waarom gemakkelijk maken wat moeilijk ook gaat!

Previous

RabarberBarbara

Next

Wilde beest

1 Comment

 1. 19-08-2003, 19:51:09
  kandidaat
  waar kan ik mijn nummer opgeven als kandidaat-ontvanger van pikante sms’kes, of van sms’kes in het algemeen?
  http://donder.skynetblogs.be
  Donder

  —————————————————————————–

  19-08-2003, 21:29:37
  Smsjes blokkeren
  Hoi,

  Het is nu eenmaal zo, dat men wel sms en inkomende oproepen kan blokkeren via de provider, maar het probleem is, dat dan alle smsen en oproepen geblokkeerd worden. Er zijn wel toestellen (zoals sommige ericsson toestellen) waar je het wel handmatig kan op instellen en dan krijg je die oproep niet meer binnen. Wat je ook kan doen is, als je een nokia hebt, je profiel zo instellen, dat je alleen maar oproepen binnen krijgt van een bepaalde groep.
  http://mysteriouske.skynetblogs.be
  Myst

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén