Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Waar ben ik?

Een mens is een eigenaardig wezen. Neem nu Slow. Toen hij hier pas was, reed hij eens naar Leuven. Op een zeker moment belt hij naar mske en zegt: “Ik rijd ergens voorbij waar ik nog niet voorbij gereden ben, ik denk dat ik fout zit”. En hij zat “goed” fout, want hij reed toen voorbij het paleis van de KBC. Zijn uitleg voor het verkeerd rijden was: “Ja maar, als ik van bij mijn zus kom moet ik in Antwerpen richting Hasselt nemen en ik heb nu ook richting Hasselt genomen”. Als mske dan zei dat hij van in Leuven richting Brussel moet nemen dan zei hij: “Ja maar zeg!”
 
Nog maar eens een telefoontje: “Ik sta aan een garage maar dit is niet de “goeie” afrit, waar ben ik?” Gelukkig dat mske die garage kende.
 
Maar als je met hem naar Chicamaca rijdt en je komt “in the middle of nowhere” terecht, dan zegt hij: “Oh, ik ben hier al eens geweest toen ik met Boeke naar een optreden van Get Ready ging en nu moeten we zo en zo en zo … en dat is dan nog waar ook!

Previous

Beschermd: Néén!

Next

Pakt een koord en …

1 Comment

  1. 20-08-2003, 23:41:02
    ja segg
    da komt omdat ik met slow alles naar verwegistan ben geweest voor een optreden van de taliboysband

    max

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén