Vanwaar komt geweld in onze maatschappij? Van gewelddadige films? Daar kijk je toch niet naar, als je niet van geweld houdt? Van games en doodschieten? Zou kunnen, maar daar zijn ook geen bewijzen voor.

En toch zijn er momenten dat een mens een vuist moet maken en zichzelf in de hand houden om niet uit te barsten. We gaan het enkel over verkeersagressie hebben aangezien dat een plaats is waar mske soms ook haar stekels op zet.

Sta maar eens in de file op de E40 richting Brussel in Sterrebeek. Je doet de file omdat je richting ring wil. En al die oelewappers die denken dat ze meer zijn dan jij, die rijden gewoon de file voorbij, gooien alles dicht en willen er dan nog tussen. Of net niet! Je rijdt wel richting ring, maar om richting Namen te nemen. En al die richting Antwerpen uitwillen, zitten op dat stuk en blokkeren dan alles om op het laatste moment weeral in te voegen. Of nog, je wil helemaal niet richting ring, maar richting Brussel en je staat in de file omdat al die oelewappers absoluut niet voorrangeren.

Wat zegt mske daar over? Dat ze daar beter eens blauw mannekes zouden zetten die, al wie op de verkeerde rijstrook zit, daadwerkelijk die richting moesten uitsturen! Brussel zou uit zijn voegen barsten.

Ronde punten en die ene die wil toch nog snel voor je het rond punt op terwijl jij er al op bent en op je rem moet gaan staan, want zij rijden met een firmawagen, en de jouwe is een ouwe bak en perte totale bij een aanrijding.

Waar gaat het dus over? Om de wrevel die de brave burger ondervindt als hij of zij de wet of regels volgt, terwijl anderen die regels en wetten aan hun laars lappen en dat dan met een air of zij daar geen gevolg moeten aan geven.

Is dat dan een rede voor verkeersagressie? Agressie is nooit goed te praten maar ja verdorie, het is begrijpelijk dat er dan mensen zijn die dan uit hun vel springen en die doerakken hun vet eens willen geven of om hun auto toch maar eens als botsauto te gaan gebruiken. Gelukkig maakt mske dan een vuist in haar zak en zegt tegen Slow dat je beter een watje bent dan een arrogant stuk vreten dat niet weet hoe een gezonde samenleving in mekaar zit en dat er leefregels zijn die je in ere moet houden.