Er is niets, maar dan ook niets in het dorpje. Volgens mske zitten zelfs de duiven van de kerktoren ’s avonds nog steeds op dezelfde plaats als ’s morgens.

De mensen zijn er op ’t eerste zicht vriendelijk. En vandaag was er het eerste contact met Buurboer. Hij was een eerdere eigenaar van het huis, heeft koeien maar gaat dat afbouwen omdat hij een job wil waarbij hij om 5u zijn schup kan afkuisen.

Verder wist Buurboer nog het één en ander te vertellen over het huis zelf, de ingevallen schuur en de oorsprong van die zandberm als tuin.

mske en Slow hebben vandaag gepoogd, alle achtergelaten brol buiten te krijgen waarbij ze de nog (relatieve) goei stukken zoals enkele kasten, twee tapijten, een zetel, enkele wanddecoraties, … in de tuin langs het voetpad hebben gestald. Schoon zicht!

mske had haar notablok niet bij anders had ze er een papier opgehangen: “Om mee te nemen!” Wat er nu nog staat zal voor een namiddag in de week zijn, want binnenkort draaien we failliet!