Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tja, waarom?

Vertrouwen in de mensen is iets dat mske nooit veel heeft gehad. Maar er was toch iemand die ze vertrouwd heeft zolang ze hem kende. Maar nu piekert ze al van vrijdagavond.

De persoon waar het over gaat staat haar zo na, die loog nooit en nu … Waar vroeger een echte vertrouwensrelatie was, staat nu een muur, zo onoverkoombaar hoog en die heeft het vertrouwen onherstelbaar beschadigd. Ondanks de afgrond van het afgelopen jaar was de band sedert een poosje terug wat hij altijd is geweest. Blijkt nu dat het maar schijn was.

En het waarom is zo onduidelijk! mske mag namelijk iets niet weten. En dat iets betreft dan nog iemand anders. Dat is ieders goed recht natuurlijk, maar dan moeten ze haar nog niets voorliegen als ze er, door hun eigen onvoorzichtigheid, toch achter komt. En ’t interesseert haar dan nog geen moer. De vraag is alleen “waarom”!

Previous

Brol buiten!

Next

Verhuisd

1 Comment

 1. 27-08-2003, 21:16:47
  Ook een poezenvriend!
  Ook een poezenvriend(in) zie ik, net als ik. Ik heb alvast een link naar jou gezet zodat de poezenvrienden ook bij jou terechtkomen.
  Toffe blog trouwens!!!
  http://miauw.skynetblogs.be
  Githa

  —————————————————————————–

  28-08-2003, 23:10:38
  vrienden
  alleen de vriendschap van een dier is echt.maar kop op

  lili

  —————————————————————————–

  02-09-2003, 14:49:02
  sja
  ik vertrouw maar 1 persoon op aarde voor 100%…
  en dat ben ikzelf…

  Toegegeven: der zijn der nog die hoog in de 90% scoren maar toch…

  Obi

  —————————————————————————–

  04-02-2008, 20:56:23
  ja waarom?
  ja waarom? Zelfs als je vraagt, omdat zijn gedragingen er naar zijn: heb je een dubbelleven?
  Hij blijft ontkennen. Dan ga je op onderzoek uit. En dan tot je stomme verbazing worden je vermoedens nog eens bevestigd ook en zijn andere vrindin neemt het nog op ook voor hem. En het intereseert haar ook geen moer. Total unbelieve from my side. Gelukkig geen diep dal en ellendig onbestemd gevoel meer. Schouders recht, en frisse zeewind door mijn haren… Vertrouw je gevoel en vooral jezelf met onbestemde gevoelens.

  Karen

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén