Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Niet foert aan de lopende band

Soms vloeien de verhaaltjes zomaar uit je toetsenbord en soms zou je dat zelfde toetsenbord tegen de muur keilen. Maar aangezien bloggen een hobby is en er dus niks moet kan het zijn dat er hier een flinke “foert” staat. Eigenlijk staat die er niet woordelijk maar dan staat er gewoon niets.

Maar nu gaat het weer zalig vlot. We gaan niet vertellen wanneer dit geschreven geweest is, maar het ging wel aan de lopende band. Soms plannen we dan wel op voorhand, maar je moet toch altijd zien dat er nog een gaping bestaat om eventuele frisse voorvallekes tussen te lassen.

Previous

Sintemetten

Next

Zijn katten boomwezens?

1 Comment

 1. 13-11-2007, 12:16:34

  sloef:
  bespiedt die twee daar maar
  van op een veilige doos-afstand
  en wedden dat je inspiratie te over hebt.
  zonnekes
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Sunny-Kay

  —————————————————————————–

  13-11-2007, 16:23:19

  Tjah, de ene dag is de andere niet. Ik “spaar” soms ook, maar uiteindelijk doe ik er niets mee. Gewoon een tijdje laten sudderen helpt soms
  http://grmpf.skynetblogs.be
  grmpf

  —————————————————————————–

  13-11-2007, 19:10:08
  gevonden
  ja, nie moeilijk dat de bel en de lichtschakelaar soms dienst weigeren als ik lees dat er ook vanalles uit je toetsenbord komt gelopen…da ga nie toope zulle ms.
  koenie kiplekker,die eens de afvoeren zou controleren volgens ridder zit daar een gaping in ,groet.
  attentie: koenie idee voor ms: zelf heb ik er de tijd niet voor om ze tot op heden allemaal op te zoeken maar jij gebruikt soms van die woorden waarvan ik denk waar heeft ze dat vandaan en ze doen me altijd lachen…misschien moet je die eens inventariseren.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén