Tandpijn! Sedert een maand heeft mske af en toe tandpijn maar omdat het maar af en toe was ging ze niet naar de Wat-was tandarts, ze wou wachten tot ze hier woonde en dan “rustig” navraag doen wie hier als tandarts aan te raden was.
 
Maar door notaris Mossel Stoofhout heeft alles dus zo lang aangesleept dat mske vannacht niet kon slapen van tandpijn. Gisteravond ging ze tijdig slapen om vanmorgen fris en monter een slagske te kunnen doorgeven.
 
En toen kwam dat op! Maar ze wou niet opstaan omdat Slow, die het al zo moeilijk heeft om te slapen zo mooi naar dromenland vertrokken was dat ze hem niet wou storen. Bij een tussenlanding van Slow rond 4u heeft ze een dafalgan genomen. Resultaat was dat ze deze morgen héél ver weg was op het ogenblik dat Slow haar wekte. Efkes bijzeggen dat hij dat doet op haar verzoek, zodat ze de agressieve wekker niet moet zetten.
 
En als ze dan “relax” wil ontbijten dan ergert ze zich aan de radio. Hoe gezellig was dat vroeger! Om 7u nieuws en daarna muziek, die af en toe onderbroken werd voor verkeersinfo. Om 8u nieuws. Nu duurt het nieuws van 7u, met uitlopers tot half acht en dan krijg je het nieuws van half acht, met uitlopers tot 8u en dan krijg je het nieuws van 8u, met uitlopers tot … klik … radio af!
 
Drie maal op een uur tijd het interview met Kirsten Flipkens. Het meisje spreekt zonder ademen en je moet je inspannen om te snappen wat ze zegt. De reporter blijft maar vragen! Je kan je niet inbeelden hoeveel woorden die mensen gebruiken om te zeggen dat ze gewonnen heeft. Gewoon “proficiat” zou voldoende zijn. Maar die reporters stellen méér vragen dan de mannen van ’t parket, een psychiater en Herman Van Molle samen!
 
En als pronkstuk op het werk: “Jetteke Van Wijck!” Dat is de remedie om iedereen met constipatie onmiddellijk van hun kwaal af te helpen.

Ze heeft een tandarts van hier gecontacteerd. Gelukkig had er iemand een afspraak afgezegd zodat de tandarts zei dat ze er binnen een half uurke mocht zijn. Ze sprong in de auto en nu is ze een tand en 45€ armer. Hopelijk kan ze nu terug slapen.
 
Slow ging ondertussen kaartjes voor adresveranderingen halen op de post. Toen ze terug kwamen remde Slow plots en vroeg: “Is dat daar een peer die daar ligt?” Het was dus géén peer! Het was een patat.