Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Draadjes en leidingen

Straks tandarts, draadjes uithalen. En toch is mske al een hele week heel vrolijk opgestaan. Niet dat ze anders sjagrijnig is, maar gewoon. En daar gaan we weer, wat is gewoon aangezien ze vroeger altijd vrolijk opstond? Het is nu wel bekend dat je van tanden van alles kan hebben maar dat ze ook op je humeur werken … hm!

Bovendien is de loodgieter gisteren geweest, bleek dat meer werk te zijn dan hij dacht en komt hij nu vrijdag morgen om 06.00u. Dat kan natuurlijk aangezien mske redelijk matinaal is (ze staat normaal om 07.00u op) en Slow nog een vroegere vogel is. Maar de man kan ook septische putten steken! En nog zo ’t één en ’t ander, zoals verwarming en badkamer.

Previous

Wanorde op ordelijke wijze

Next

Take off

1 Comment

 1. 17-09-2003, 08:26:59
  wow
  amaai wa kan die veel, ‘k wil ook zo iemand want ‘k heb hier ook nog veel klusjes te doen.

  blinkie

  —————————————————————————–

  17-09-2003, 08:34:37
  Toeval !
  Dat is allemaal zo per toeval gekomen ! Door die loodgieter die niet kwam hebben we deze man gecontacteerd, die dan gisteren kwam en toen we alles vertelden over offertes die niet kwamen en zo … daardoor kwam ik op ’t idee om over die septische put te beginnen.

  Maar ik weet nu niet of hij met personeel werkt of niet. En volgens mij ben je best af met zo iemand. Die kunnen zich niet permitteren hun naam naar de knoppen te doen hé !

  Vroeger deed hij nog dakwerken ook, maar dat heeft hij nagelaten. Jammer, want ik had hier anders nog een stukske dak van een bijgebouwkedat slecht is ook !
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén