Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Sabotage van een strak schema

Meestal werken Slow en mske hier thuis. Er is echter de periode dat Slow enkele weken buitenshuis werkt en die is nu aangebroken. Moment dus om een aanval te plegen op mskes tijd. Want op mskes mail kreeg ze als antwoord dat hij het toch kon vragen. Uiteindelijk heeft ze tijd tot vrijdag maar dan ook met inbegrip van bestanden die vandaag en morgen nog moeten binnenkomen. Dat gaat helemaal niet lukken aangezien de planning al vol zat, maar dat is interne keuken en wilden we eigenlijk niet bespreken.

Maar een resultaat daarvan is wel dat mske ’s morgens vroeg begint en gisteren nog voortdeed terwijl Slow naar “Extra Time” keek.

Dat is nog altijd niet erg, maar de slaaptijd wordt daarmee wel korter, want in normale omstandigheden slaapt mske tot ze wakker wordt maar als Slow uit werken gaat staat ze mee op, kwestie van elkaar ’s morgens toch te zien. Dus trekken ze ’s avonds wat vroeger in bed, om 11u ten laatste.

En daar ging het vorige nacht in de fout. Eerste nacht van het uit werken gaan en het was prijs. Slow en mske lagen in bed, in hun eerste slaap, toen ze het eerst in de verte hoorden rommelen, daar sliep mske dan wel overheen maar ze hoorde het toch en dan later brak het onweer hier uit. Net toen ze dacht dat het voorbij was volgde er nog een slag waarbij ze bijna uit het bed joepte van ’t schrikken. Toen ze dan later over de overloop waggelde stond ze echt wel te kijken dat het nog maar half drie was. Ze had nog vier uurkes te slapen.

En toen kwam er nog gerommel daarboven. Slaperig bekeek mske de wekker, maar aangezien ze niet echt wakker was weet ze nu niet goed meer of het nu half vijf of half zes was. Dat komt om ze hier soms vijvenhalf zeggen tegen half zes.

Bovendien heeft Slow niet goed geslapen. En Slow die niet goed slaapt wil zeggen dat hij de ganse nacht met pozekes in bed lag en verder over de palier loopt te wandelen. Niet dat dat mske echt wakker maakt, maar ze heeft er toch weet van.

Vanmorgen zei ze: “azo houd ik dat niet vol”, waarop Slow besloot dat ze vanavond vroeger in bed zouden gaan en toen bedacht dat hij dan zeker nog vroeger zou wakker liggen.

Previous

Kinderen lijken op

Next

De dingen des levens

12 Comments

 1. hier ook soms verwarring met die half-uren, zeggen ook meestal zesenhalf i.p.v. halfzeven, veel logischer toch? En die onweers, mske is niet de enige die er niet goed van slaapt!

 2. Ik zag op de buienradar die hele zwarte plekjes in het rood al over die streek bij jou daar gaan en vreesde er al voor. Momenteel is het hiér goed bezig…ik tjoepte ook m’n bed uit van een keiharde knal hier net boven..gelukkig was dat pas om 9 uur…maar net als Slow sliep ik toch de hele nacht al rottig.

 3. ms

  Momenteel is de lucht hier erg giftig van kleur. Iemand is er niet gerust in. Er wordt geschoten.

 4. bea

  Had ook prijs vannacht, ik hoorde iedere donderslag maar werd er niet klaarwakker van. Vanmorgen was ik gewaar dat ik toch slaap tekort had. Het is maar dat ik niet kan verdragen dat er iets in mijn oren zit anders sliep ik met oordopjes

 5. ms

  Ik zou niet met oordopkes willen slapen, niet omwille van mijn oren maar ik zou niet gerust slapen zo met het gedacht dat, als er iets gebeurde, ik het niet zou horen.

  Ondertussen is het doorgegaan zonder onweer. Zoveel te beter. Ik moet straks naar de kapper.

 6. Het onweer is hier momenteel! Net een hevige flits en een krakende klap tegelijkertijd…dan ben ik weg bij de ramen hoor hahahahaaa!

  Naar de kapper..? moet je uit binnenkort?

 7. ms

  Onder andere! En met deftig volk dan nog.

  Maar het staat weer paraplu omdat het te lang is.

 8. Het is met dit weer wel makkelijk dan juist…als het paraplu staat..hehe!

 9. ms

  Zo dat is weer in orde. We kunnen weer onder de mensen komen.

  Met regenweer? Integendeel! Dan krult het alle kanten uit behalve de goeie.

 10. Oh..het heeft dus niks met een paraplu te maken? pfff vreemde mensen toch, die Vlamingen!

 11. ms

  Ja hé! Vreemd, zo een klein landeke Vlamingen en zo een uitgebreide woordenschat. Allemaal top-literairen en zo bescheiden.

 12. WHAHAHAHAHAHAAAAA! DAT LAATSTE VOORAL JA!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén