Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Boos

Vanmorgen was er meer volk in het zwembad dan gisteren. Gisteren was mske alleen, helemaal alleen, geen kindjes in het ploeterbadje, geen volk in het grote bad. Enkel zij en twee redders. Voor dat gevoel alleen al zou mske stinkend rijk willen zijn en een verwarmd bad voor persoonlijk gebruik hebben.

Vanmorgen waren er meer. En was Slow er eindelijk ook bij. Dat van dat zwemmen van Slow is een verhaal op zich en mske is ferm boos geweest.

Wat was er gebeurd? Wel de specialist in de kliniek had gezegd dat Slow, drie dagen niet in bad mocht en op het einde van de week, dat is dus vorige vrijdag, de draadjes mocht laten uithalen. En bovendien dat hij op de eerste mocht gaan zwemmen. Maar op vrijdag zit die huisdokter op afspraak en besliste die dat Slow maar moest wachten tot maandag, dat was veiliger. Maar met draadjes gaan zwemmen, dat vond mske nu ook niet bepaald je dat en dus ging ze wachten tot maandag om te zwemmen.

Slow ging gisteren naar de huisdokter en komt terug met een pleister alsof ze zijn gans binnenwerk uitgehaald hadden én hij mocht weer drie dagen niet in bad en zeker drie weken niet zwemmen omwille van zijn spieren.

mske ontploft zowat en ze belde naar de kliniek, die dat allemaal heel erg raar vonden. Maar ja, uitsluitsel konden die mensen niet geven en dus mocht mske terugbellen na tien uur, als de andere specialist er was.

Maar mske wou niet wachten tot na tien uur want om 12 uur is dat zwembad al terug dicht, ze heeft haar zwemzak gepakt en heeft met alle deuren geslagen. Jaja, als mske niet eens af en toe serieus aan de bel trekt zou ze al een gans leven aan het wachten zijn.

Toen Slow dan belde wist de specialist te zeggen dat er ab-so-luut geen probleem was met zwemmen, dat hij natuurlijk niet te veel ineens moest doen. Precies of Slow de marathon zou zwemmen! Maar ja die man kon die huisdokter niet afvallen hé.

En dus is mske woest! Op die hond met een hoed op van achter het hoekske, die je wel naar een specialist stuurt maar daarna net doet of hij het beter weet. En die heeft dat al meer gedaan. Eerst met die vraag over die antidepressiva. Toen ze “het ding” oplosten, wist hij het opeens ook beter, alhoewel hij het meer dan 8 maanden laten aanslepen heeft. En nu zegt mske dat ze een andere huisdokter gaan nemen.

Previous

Onbekend

Next

Afzetterij

1 Comment

  1. 05-07-2005, 22:13:24
    ik zou zeggen:
    hóógste tijd!

    olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén