Bloed, zweet en tranen!
Lawaai, ambras en gekrijs!
Verschuif, verhuis en verplaats!
Boenk met de vuist op tafel (ahem buro) en ’t klassement gedaan.

Zeg nu niet dat katten lastige beesten zijn. Voor wat wij allemaal moeten dienen!

mske wou de online van haar Wat-is bank installeren en er waren enkele kleine probleemjes die zij zogezegd niet kon oplossen omdat wij (lees Karboenkel, Toke en Mouche) aan het aflappen waren, hindernissenparcours speelden over het buro, onder de pc-tafel cross hielden, alle papieren alle richtingen uit strooiden.

mske schoot uit haar krammen, greep Karboenkel in zijn nekvel en zette hem in de keuken, verhuisde het buro zodat het tegen de pc tafel staat, omdat ze denkt dat Karboenkel dan zo gemakkelijk niet meer van de vensterbank over dat buro zal lopen (droom verder, mske) en heeft van puur alteratie het klassement gedaan dat nu één hoop wirrelwarrelende papieren was i.p.v. stapeltjes.

Nu die online geïnstalleerd en het klassement gedaan is, kunnen wij even een tukje doen! Onze goeie daad voor vandaag zit er op!