Overal staat toch dat de banken op maat zijn, dat is toch de slogan of de leus waarmee banken uitpakken om klanten te werven.
 
Slow is bij een bank waar mske vroeger ook bij was, maar waar ze weg gegaan is omdat die mensen absoluut niets deden voor zelfstandigen en er ook veel te veel beperkingen waren op het gebruik van de kaart, in naam van de veiligheid. Is het nu nét die bank die samengaat met mskes Wat-was bank en het spel was de wagen op. Na enkele histories waarvan iedereen denkt dat ze niet kunnen is die Wat-was bank dan ook buiten gejoept.
 
Maar Slow, die ook de voornoemde problemen ondervindt met zijn huidige bank heeft nu ook een rekening geopend bij de nieuwe Wat-is bank en schrijft daar dus nu een som geld op over omdat op die andere die beperkte mogelijkheid toch “hinderlijk” is en soms tot vervelende situaties leidt. Nu gaat hij naar de Colruyt en kan aan de kassa zijn gekochte goederen laten staan want dat geld staat daar nóg niet op! Leuk is anders! Als je dan weet dat Slow’s vooropzeg ineens uitbetaald werd is dat toch om de kouw seskes te krijgen. Bezien ze je als een hond met vlooien en het ligt aan de bank!
 
En als hij dan bij een bank binnengaat om geld te halen dan staat daar iemand aan die machine betalingen te doen. Irritant! Maar begrijpelijk! Als je géén pc hebt heb je de keuze, ofwel laat je iedereen wachten, ofwel betaal je de bank om die verrichtingen voor je te doen.
 
En dat maakt mske woest! Ze doen minder en minder voor meer en meer geld! En laten hun klanten belachelijk maken. Die maat waar ze het dan over hebben blijkt een clownspak te zijn.