Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De hel

Slow en mske zijn naar het voetbal geweest, samen met Slow’s broer en zijn zoontje. Eerst kwamen die beiden naar hier, want Slow’s broer had het huis nog niet gezien. En die was daar krak verliefd op. Hoe dikwijls hij gezegd heeft dat daar iets schitterend van te maken was.
 
Zijn zoon was van de pc’s niet weg te slaan want ze hebben geen internet. Hij beweerde dat hij zich wel twee weken zou kunnen bezighouden hier. Dat gelooft mske graag.
 
Daarna op het voetbalveld … sjonge sjonge … die bezoekerstribune was net een parkietenvolière volgens mske. Ze moest éérst trappen op tot ter hoogte van het dak en dan moest ze daar terug in afdalen. Die zitplaatsen waren op Slow’s maat gemaakt, dus te hoog, wat tot gevolg heeft dat mensen van mskes postuur ofwel pijn in hun onderste achterkant krijgen als ze met hun voeten op de bodem blijven, ofwel slapende benen als ze daar tenvolle gaan opzitten.
 
En dan begon de match! Volgens mske had die arbiter zijn fluitje ingeslikt en kon hij niet langer dan twee minuten zijn adem inhouden.

Previous

De gazet

Next

Hm …

1 Comment

 1. 05-10-2003, 22:07:36
  vermaken
  Ik denk dat het zoontje van Slowkes broer zich nog wel langer kan vermaken dan twee weken bij jullie. Als ik jou blogje zie en lees is het bij jullie gezellig met die poesen in huis. En als je dan ook nog op de pc mag, dan is het helemaal feest. Voor jou en slowke alvast slaapwel en morgen gezond weer op en een knuffie aan de poesen hé.

  http://marian.skynetblogs.be
  marian

  —————————————————————————–

  06-10-2003, 08:34:49
  hoi,hoi,
  dus jij ben ms…..k’heb al een enkele keer d.m.v. W.I.E. gezien dat jij op mijn blog ben/geweest, maar kwam er maat niet achter wie je ben.
  Waarom reageer je helemaal niet ? het is juist zo
  leuk om reacties te lezen van mensen.
  Jou blogje is heel gezellig !
  heel snoezig vol poezen ! hele leuke foto’s !!!!!
  Als ik dan weer zo’n “rustige” lay-out zie, zou ik zo willen veranderen…
  maar ik denk dat dat ook wel weer went !
  nou, groetjes van Ada
  http://creada.skynetblogs.be
  ada

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén