Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zeggen en zeggen is twee

Deze morgen is mske naar de bank geweest. Nu is er op zich niks speciaal aan naar de bank gaan. Maar ze ging naar twee banken, namelijk de Wat-was- en de Wat-is-bank om in de juiste stijl te blijven.

Ze ging eerst naar de Wat-is-bank, daar vroegen ze haar hoever het stond met het beschrijf en aangezien die kwietennotaris gisteren uit verlof terug was werd er eventjes naar de notaris van hier gebeld. Die probeerde zijn confrater op te bellen. Geen contactname mogelijk! De lijn is altijd bezet. Maar zodra hij meer nieuws had ging hij mske iets laten weten. Die lijn is dus nóg altijd bezeten!

Daarna ging ze naar de Wat-was-bank om haar privé-rekening te sluiten. Enkele maanden terug had diezelfde bank, waar mske reeds klant is sedert haar 18de, haar de lening voor het huis geweigerd omdat ze zelfstandige was. Ze gaven wel een andere reden op maar het ging er vooral over dat ze bij een zelfstandige geen loonbeslag kunnen doen.

Er staan twee vrouwen en een jonge kerel voor haar en aan het loket staat een, volgens mske, oudere man. Als die zich omdraait is dat haar ex, die haar niet herkent en pal naast haar door naar buiten loopt.

Op zich ook niks speciaals, maar die woont hier niet meer. Nu vraagt mske zich af in welke mate die haar leven nog steeds beïnvloedt. Hij gaat hier nog naar de garage, de ziekenkas, de kapper. Ook nog naar de dokter, wat ergens begrijpelijk is aangezien hij anders een andere dokter moet uitleggen welke stoten hij uitgehaald heeft.

Hij beweerde dat de dokter tegen hem had gezegd dat, als zij voor zoiets wou scheiden, ze toch een ander moest hebben. Waar of niet waar? Dat is zeer de vraag maar mske vertrouwt de dokter niet meer.

Hij beweerde dat de buurvrouw hem alles vertelde wat hier gebeurde, want hij was zeer goed op de hoogte. Waar of niet waar? Dat is zeer de vraag maar mske vertrouwt de buurvrouw niet meer.

Hij beweerde dat Elf tegen hem had gezegd dat ze mske niet goed snapte. Huh? Waar of niet waar? Dat is zeer de vraag maar als ze gezegd zou hebben dat ze het niet snapte, dan was het om van zijn gezaag van af te zijn.

Hij beweerde dat Max tegen hem had gezegd dat ze de keuze moest maken: “bevriend zijn met Slow of bevriend zijn met Max”. Toen heeft mske hem zo vierkant en heel hard uitgelachen, want dat is zéker niet waar! En daar kan ik inkomen want Max en Slow zijn ook maten en makkers.

Previous

Over een onnozelaar

Next

Strijdkreet in de jungle!

1 Comment

 1. 05-08-2003, 15:24:02
  huh
  Ik zegt zoiets niet, daar ik vind dat de mensen vrienden mogen hebben die ze zelf kiezen,
  DUS da is goe gelogen !!!
  Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  max

  —————————————————————————–

  05-08-2003, 15:25:09
  makker, maten
  maar geene MAES wel Jack Daniels of Rebel Yell

  Max

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén