Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Pompoenekes

Er zijn zo van die leuke dingen in het leven. Kleinigheden die mskes hart verwarmen als een theelichtje in een postuurke.
 
Toen mske vorige zaterdag die Halloween dingetjes wou hebben, stond ze er op dat ze niet kitcherig waren en dat je er een lichtje kon in zetten omdat volgens de overlevering het een oorspronkelijk Keltisch lichtfeest was.
 
Ze waren dan ook bij enkele winkels in Leuven en in Aarschot geweest, maar overal overheerste Kerstmis al, zodat mske maar één enkel spookje vond dat haar kon vertederen.
 
Daarnet gaat Slow naar de bank, de post, de ziekenkas en nog zo ’t één en ’t ander interessant waar ze een mens mee aan de waggel houden en hij komt thuis en zegt: “nu ga je blij zijn” en hij geeft mske twee pakjes, in bruin papier verpakt. Twee schattige stenen pompoenekes. Hier uit de stad … in de verfwinkel! Je moet het maar weten hé …

Previous

Op de kast

Next

Oud, ouder, oudst

1 Comment

 1. 15-10-2003, 11:12:52
  Lief van Slowke
  Da’s echt lief van Slowke. Agelopen maandag was ik nog in een speelgoedwinkel in Hechtel en daar hadden ze nog heel veel dingen voor halloween en ik dacht da, zou nou net iets voor mske zijn, want daar waren ze nog niet met de kerst bezig.
  Maar misschien te ver voor jullie om effe een pompoenneke te komen kopen. Maar ik weet zeker dat de stenen pompoennekes die Slowke nu mee bracht veel meer uitstralen.
  Een dikke knuffel van Marian
  http://marian.skynetblogs.be
  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén