Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kraaiende kat

mske heeft veel te veel energie. Een heel verschil met enkele weken terug toen ze de indruk had dat ze ’s morgens nog vermoeider was dan ’s avonds. Maar ze is dan maar met een vitaminekuurke begonnen en neemt ook ijzerpillekes.

Ze is dan ook vanmorgen om 4u opgestaan omdat dat werkske waar ze nu mee bezig is haar voeten uithangt en ze daar wil van af zijn. Maar nu kwam ze tot de bevinding dat die letterkes kleiner zijn dan normaal en dat x aantal bladzijden dan ineens niet meer overeenkomt met x aantal bladzijden. Dus was ze net nog bezig en gaat ze morgen terug om 4u opstaan.

Ze mept ook veel te hard met de vliegenmepper. Ze hoorde daarnet nog een krak toen ze er een vlieg mee mepte. Vorige vliegenmepper heeft zijn geest gegeven toen ze daar mee op ’t buro mepte als Karboenkel eens iets verkeerd deed als hij klein was.

Karboenkel heeft dus een gloeiende hekel aan dat ding. En telkens mske daarmee mept reclameert hij. Hij maakt dan een raar geluid dat mske vroeger nog nooit een kat hoorde maken, het klinkt wat als een schorre schreeuw “cha cha cha cha cha” héél kortaf en dikwijls herhaald.

En daarnet lag hij zo zalig te slapen boven op de boeken in de boekenkast en mske gaf een mep! En Karboenkel is van ’t verschieten uit de boekenkast gevallen!

Previous

Staafmixer

Next

Wie niet weg is …

1 Comment

  1. 17-10-2003, 23:13:08
    ***
    Sloef, gij vertelt super jong ! ik lig hier gewoon in een deuk
    ‘arm karboenkelke’

    Bloodyke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén