Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wie niet weg is …

Rare Karboenkel is toch een eigenaardig beest zé … Deze morgen was het nog stikdonker, de gordijnen waren nog dicht en plots schiet Karboenkel als een pijl naar voor en valt de schoen van mske aan. Niet die ze aan had natuurlijk, maar die ze al mee had gebracht om straks weg te gaan. Hij duikt met zijn ganse hoofd in die schoen en draait en slingert zodat de aandacht van mske getrokken wordt door het gebeuren.

Ze aait Karboenkel, neemt de schoen in kwestie, kijkt er in en steekt haar hand er in! Niks.

Maar ze neemt wél Karboenkel serieus genoeg om te vermoeden dat hij dat niet doet uit het pure plezier om met zijn neus in schoenen te zitten. Dus neemt ze haar andere schoen, kijkt er in, maar steekt niet haar hand er in! Daar zat een spin in!

mske houdt de schoen ondersteboven, de spin valt er uit en mske trapt die plat. mske is een straffe madam en is niet bang van spinnen. Maar haar schoenen gaan ze niet ongevraagd gebruiken. En Karboenkel zat er bij en knikte instemmend.

Previous

Kraaiende kat

Next

Teveel voor één titel

1 Comment

 1. 19-10-2003, 00:42:18
  verhalen
  Ik geniet van de verhaaltjes hier. Mooi geschreven en ik lezen met een glimlach op mijn gezicht.
  Een fijne zondag en veel liefs met knuffels voor de poeskes.
  http://marian.skynetblogs.be
  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén