Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Veel te moe

Kleine Amke slaapt liever dan te eten, dus wordt iedere eetbeurt een worstelpartij met het zandmanneke. Gisteren heeft Zoneke haar moeten overtuigen van toch 35 grammekes uit dat flesje te drinken. Deze morgen wist Bollie te vertellen dat het vannacht dan toch vlotter begon te gaan, zodat Amke nu kan beginnen bijkomen bij de 2.630kg die ze woog bij haar geboorte.

Previous

Boksbal

Next

De dikke bomma

1 Comment

 1. 28-10-2003, 15:52:30
  dus het is nog geen vreetzakske
  het is nog geen vreetzakske geworden dan; Wacht nog maar eventjes af. Dat komt nog. Een vriendin van mij had dat ook eerst aan de hand en daarna moest je haar eens zien eten. Amai zeg

  weefsnitje

  —————————————————————————–

  28-10-2003, 16:50:00
  een knappe baby!
  Nou MSke mag trots zijn op dit kleinkind, een knappe baby op deze prachtige foto. Wat zijn ze toch lief hé.
  En het verhaal over eten, het lijkt wel of mijn moeder dit heeft geschreven over mij. Hoe vaak heb ik niet haar verhaal gehoord, dat ze altijd bezorgd was, omdat ik ook telkens in slaap viel en het heel lang duurde voordat ik mijn melk binnen had, wat ik moest hebben. En dat heeft lang geduurd, heb vroeger nooit veel gegeten en ze zat er altijd over in, dat ik mager was.
  Tot een 25 jaar geleden begon het mij steeds meer allemaal te smaken en de kilo’s vlogen eraan.
  Maar om ze eraf te krijgen valt niet mee.

  Liefs van Marian
  http://marian.skynetblogs.be
  marian

  —————————————————————————–

  29-10-2003, 22:05:53
  baby
  een heel mooi en prachtig kindje.
  http://liliwens.skynetblogs.be
  liliane

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén