Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het ligt em aan de basis

Er zijn momenten dat je mske een uitroep hoort slaken, waarbij ze dan omvalt tegen de deurstijl of van het trapje springt of haar voet omslaat. De aanleiding daartoe is meestal één van ons vier die voor, tussen of onder haar voeten loopt. Het slachtoffer van deze ongevallen is dan meestal mske die zich in alle bochten wringt om ons toch niet te raken.

Erger is het gesteld als hetzelfde bij Slow voorvalt. Dan zijn het meestal de katten die een kreet slaken. Slow heeft blijkbaar minder evenwicht en zet zijn grote 48 zomaar pardoes op onze kleine pootjes.

Gisteravond liep mske door de keuken te schuifelen toen ze ons eten gaf en toen ik langs haar benen fleemde zei ze: “Mis hé poes!”

Mensen zitten gewoon verkeerd in elkaar! Véél te hoog en te weinig basis!

Previous

Hij baste

Next

De Rebel

1 Comment

 1. 01-11-2003, 11:47:10
  hoi hoi
  Hallo,

  Wel jammer voor je poesjes hun pootjes hé, nen 48 is niet niks hé.
  Hoop dat ze jou niet te veel doen verongelukken, wat dat is niet gezond hé

  Bye bye
  http://wendy.skynetblogs.be
  Wendy

  —————————————————————————–

  01-11-2003, 11:48:37
  Skynet
  Hee, Sloefke,

  Vertel eens tegen MSke, dat ik op de introductie pagina van Skynet, jullie onder communications bij Blogs heb zien staan. Jullie staan vandaag in de kijker. Ik klikte op “Het leven is een avontuur” en ik kwam bij jullie uit.
  Veel liefs en dikke knuffels van Marian.

  PS. Een beetje uitkijken waar je loopt hé, want als MSke en Slowke valt en breken een been, wie moet jullie dan eten geven. Dus een beetje voorzichtig hé.

  http://Marian.skynetblogs.be
  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén