Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Storing

Zoals gezegd was het al een pooske geleden dat Slow en mske nog naar een voetbalwedstrijd geweest waren. Vorig jaar al helemaal niet wegens “Het Ding” en dit seizoen was het ook al gene vette wegens bepaalde gevolgen in de nasleep van “Het Ding”.

mske, die nooit echt voetbalfan geweest was, had zelf gezegd: “Slow jong, ik wil naar de match”, ze had zo een goed voorgevoel en ja, … vanaf het eerste moment was de spanning te snijden. Meestal zitten Slow en mske bij het bezadigder publiek maar nu hingen, stonden, zaten de supporters van de spionkop tussen de gewone -du-uh- supporters en de spanning maakte dat de sfeer er goed in zat. Zo erg dat mske zichzelf zat te pitsen en in haar handen te nijpen en haar maag verfrommelde van errezze.

Het doelpunt kwam als een ontlading, het stadion daverde op zijn grondvesten en mske en Slow daverden en sprongen en dansten mee.

En net op dat ogenblik, juist op dat moment suprême moest dat rotbedorven kieken van een jaar of 13 naar zijne poepa. Dat is dan zo ineens een anticlimax en die doet dat dus altijd. Die loopt constant af en aan want die zit meestal ook in het vak van de meer bezadigde. En dan denkt mske dat hij dat eens in een theater of een film zou moeten proberen. En mske zei iets waarvan Slow zegt dat dat onze reputatie gaat schaden, maar ik kan er ook niet aan doen dat mske zei dat dat net hetzelfde was als gestoord worden bij een orgasme.

Previous

Wie wie is

Next

Op ieder potje past een scheef deksel

1 Comment

 1. 26-01-2006, 22:46:48
  déjà li
  wat zei een integer iemand mij een tijdje geleden over reputatie….. juist ja.en dat was goe é.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

  —————————————————————————–

  26-01-2006, 23:05:58
  Jama
  Ik zit daar niet mee in hé ! Ik moet alleen die kat zover krijgen dat hij het wil vertellen !


  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  26-01-2006, 23:08:37
  Die kat ?
  En anders is het Sloefieken van hier en Sloefieken van daar …

  Ik kruip mijn doos in.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  Sloef

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén