Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Pets!

De TV “petste” achteraan en nu komen er geen plaatjes meer vooraan. En Slow keek redelijk “zuur” over dat feit omdat hij nét alle regelingen achter de rug had. En Slow en mske konden er niet écht mee lachen aangezien het ding nog maar anderhalve maand geleden terugkwam uit reparatie.
 
Het zou mske geen lor kunnen schelen ware het niet dat Slow graag naar de sport kijkt. Dus staat hier nu het miniatuur ding van Zus van vóór ze Poepie kende. En Slow heeft net alles weer eens geregeld, want anders zou de mens niet weten wat doen hé …

Previous

De Rebel

Next

De zaak Alzheimer

1 Comment

 1. 03-11-2003, 21:21:23
  lezen
  Hier is weer heel wat te beleven geweest en nu op de TV ook nog geen beeld. Ik vind het ook niet leuk als ik mijn favorieten programma’s moet missen. Misschien moet het wel een nieuwe TV worden. Dat zijn weer onkosten.
  Gij kunt toch zo schoon vertellen hé, het verhaal naar de voetbal is tof geschreven.
  Liefs van Marian.

  http://marian.skynetblogs.be
  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén