Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bob Dylan

want de wereld is een vuilnisbak
met het deksel op een kier
maar in de hemel is geen Dylan
daarom draaien we hem hier.

 
Je kan de radio niet opzetten of ze flapperen ermee rond je oren! En alhoewel ze de Nieuwe Snaar wel goed vindt kan mske toch geen liedje over Dylan appreciëren. De ganse Dylan en al de tamtam er rond kan mske fééstelijk gestolen worden.

Bob Dylan is één van de vertegenwoordigers van een soort dat bewijst dat je de kudde maar moet mee hebben. Toen er in de zestiger jaren beslist werd om eens serieus te gaan liggen, zitten, staan protesteren tegen alles en nog wat en dan nog liefst door personages die half groggy waren moest je Bob Dylan beluisteren. En de vent kan niet zingen! En toen mske niet mee wou, werd ze ouwerwetste trut genoemd. En mske ging haar weg en deed haar zin!

En als ze nu rondkijkt naar de mensen die toen aan Dylan’s lippen hingen dan zijn die eigenaardig genoeg getransformeerd in afgietsels van de vroegere generaties, ze zagen namelijk even hard en zijn even verstard!

Previous

Stap stap stap

Next

The Proms

1 Comment

  1. 16-11-2003, 16:00:56
    dat komt er van
    dat komt er van als ze het zogezegde volgens hun ideaalbeeld wilden nadoen.Goed dat mske mske is gebleven hé.Groetjes,dikke kus en nog een goed weekend

    weefsnitje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén