Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Fiëstakke

De kogel is door de kerk. mske gaat het fiëstakke weg doen. Met pijn in haar hart, maar waarom zijn hier nu nog twee wagens nodig? Bovendien zouden er nog veel kosten zijn om het fiëstakke door de controle te krijgen en die wil mske er niet meer aan doen aan zo een oud autooke.Hij staat nu schuin op de hof gereden met twee papieren “Te Koop”.

mske is hem nét gaan herzetten zodat zijn nummerbordloze achterkant van aan de straatzijde niet te zien is.

Previous

Opperhoofd

Next

Hij viel zomaar uit

1 Comment

  1. 07-01-2004, 23:25:36
    Mist
    … mijn Vitamientje ook heel erg ( was een klein blauw FF’ke van 9 jr oud) snif, nu heb ik een ander, nog altijd naamloos, al hoe wel … “Kwakske” crost er goed op los momenteel … let wel goed op de teller .. Vitamientje waarschuwde altijd als er teveel van haar werd gevraagd, Kwakske daarentegen geeft geen kik, zelf niet als ze de “vogelnestjes” voorbij raast.

    Bloodyke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén