Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Miserie in Eisenach

Na het neerhalen van de Berlijnse muur en het opheffen van de grens tussen Oost en West Duitsland stelde Hammerbrücke, een dorpje, ergens in het Thüringerwald zich kandidaat om de Belgische kampioenschappen te organiseren, vermits er in België geen sneeuw lag.En omdat er de week later de Europese kampioenschappen waren in Andermatt-Zwitserland, besloten Ex en mske een week verlof te nemen en ginds in het Duitse dorpje te blijven.

De mensen hadden alles voorzien. Ze verhuurden het schooltje voor wie geen caravan of mobilhome had.

En Ex en mske vertrokken met Zus en Zoneke en reden tot ze ’s avonds op een parking gingen staan om te overnachten.

De volgende ochtend vertrokken ze na een zalig ontbijt, waarbij Zus had verteld wat een zalige vakantie dit ging worden. 500m verder, net na de afrit “Eisenach” gebeurde het. De motor van de oude Transit explodeerde. mske sprong uit de wagen, sleurde het treuzelende Zoneke er uit, terwijl Zus er onmiddellijk uitduikelde.

Ex en Zoneke vertrokken om een telefoon te vinden. Het leek wel ùren eer ze terug kwamen en intussen stonden Zus en mske op de pechstrook en wachtten. Uiteindelijk waren ze er, ze hadden een takelwagen gebeld.

Die kerel wou niet de 10m op de pechstrook achteruit. Had mske dat geweten had ze het ganse gevaarte met de hand teruggeduwd, het stond bergaf. Hij reed 30km om met de transit op de wagen en de caravan er achter. Toen ze terug aan de plaats van het voorval kwamen pikte hij Ex en Zoneke op die niet hadden mogen meerijden omdat zoveel volk in een cabine niet toegelaten was.

En hij bracht hen naar een Ford garage waar ze hen zeker zouden kunnen helpen.

Wordt vervolgd …

Previous

Klop klop

Next

Wollen Sie bitte mein Grundstück verlassen

1 Comment

 1. 10-01-2004, 00:31:00
  N’avond
  Kijk er met spanning naar uit.

  Bij de weg hopelijk heb je een warme nacht ?
  http://dik-voormekaar.skynetblogs.be
  DVm

  —————————————————————————–

  10-01-2004, 09:36:55
  leuke site , , bedankt dat je ff kom piepen
  hallo goeiemorgen , ja je zie wel de tijd veranderd , maar die dingen blijven t zelfde he boekjes lezen in bed, helaas mag de pc niet op mijn slaapkamer anders slaap ik niet meer denk ha ha ha , maar ja zo is t ook heel fijn hoor , fijne dag nog , daaggggggggggggggg

  urukhai
  tom.bruurs@skynet.be

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén