Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het vermijden der herinneringen

“Dit week sneeuw op de Belgische skipistes?” vroeg de krant zich af. En ineens realiseerde mske zich dat het dus weekend wel eens …

Soms denkt ze om er eens naartoe te gaan, maar dan denkt ze aan de herinneringen die haar daar zouden kunnen omarmen en besluit ze om het nog maar een jaarke uit te stellen.

Slow en zij zijn er wel geweest, daar ergens met hun weekendje in oktober. Het is er volledig veranderd en op die manier waren de herinneringen best doenbaar, maar een teveel zou een verkeerd resultaat kunnen opleveren.

Val maar sneeuw, op de Belgische skipistes, Slow en mske zullen er (nog niet) bij zijn.

Previous

Oorzaak en gevolg

Next

Ella draagt voor

1 Comment

 1. 30-01-2008, 15:05:46

  Vind da wel spijtig dat men ergens niet zou naartoe gaan vanwege één of andere herinnering,toch als het om een activteit gaat die men graag doet,of zin heeft om eens in de sneeuw te zitten,heb prijs mijzelf gelukkig geen last van om het even waar weg te blijven voor om het even welke herinnering

  Geen belang

  —————————————————————————–

  30-01-2008, 17:03:15

  Blijf soms ergens weg wegens kan daar gevaarlijk zijn,of heb even behoefte om bijvoorbeeld geen drukte rondom mij te hebben en het andere dat daar dan bij hoort dat wel tof zou kunnen zijn hoeft om verschillende redenen nu even niet,stel niets uit heb er even geen zin in

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén