Mr. Sloddermans is een snob.

Toen mske zo een 15 jaar geleden zelfstandige werd, reed Mr. Sloddermans met een golfke. Toen zijn grootvader echter een nieuwe wagen kocht, kocht hij de mercedes van zijn grootvader over. En telkens hij foto’s moest nemen van de immobiliën stond die mercedes daar bij op. En telkens je Mr. Sloddermans ontmoette, moest en zou hij die auto vermelden ofwel moest hij iets halen uit zijn mercedes en mske lachte daarom een beetje met Mr. Sloddermans.

En op een dag dat hij weer op zijn stokpaardje zat, namelijk geld verdienen en daarover spreken, had hij in Ex een geïnteresseerd toehoorder. En toen Ex sprak over klanten die niet betaalden en belastingen en nog zulke zeer belangrijke onderwerpen, wist Mr. Sloddermans te vertellen dat ze hem nog zeven mercedessen moesten …