Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Niet tof

Enkele dagen voor Kerstmis bestelt Slow kaarten voor River Dance voor de verjaardag van Zus op 29 januari. Die kaarten moeten binnen vijf dagen betaald zijn. mske doet dat!
 
Die kaarten zijn hier nog niet. Bij een telefoontje naar Sherpa van vanmorgen blijkt dat ze niet ongerust moeten zijn, die kaarten komen wél. Waarom gaat dat dan niet op om je geld neer te leggen. Nu begrijpt mske wel dat ze die kaarten niet binnen 5 dagen kan hebben maar de dame zei dat ze die gaan verzenden als ze die mogen verzenden. Wil dat zeggen dat mske op 29 januari met lege handen gaat staan?

En al diegenen die het een oplossing vinden om een kaartje te maken met de vermelding van River Dance erop, wel dat is geen kadootje maar enkel een belofte voor een kadootje en mske vindt zulke kaartjes krijgen ab-so-luut niet tof!

Previous

Hoofddoek

Next

Uniform

1 Comment

 1. 13-01-2004, 13:08:26
  no worries
  ik denk echt dat ge u nog geen zorgen moet maken. 29 januari is nog two weeks away, tegen dan zult ge ze wel hebben.

  http://ccocco.skynetblogs.be
  cco

  —————————————————————————–

  13-01-2004, 14:06:40
  ja lijk me ook niet leuk !!!!!!
  hey thx dat je op mijn blogje kwam piepen ja is echt een kieken met een kieken he ha ha ha ha , vindt ik ook ! nou groetjes weer van tom ik ga ff aan mijn blogje werken , daagggggggg

  urukhai
  tom.bruurs@skynet.be

  —————————————————————————–

  13-01-2004, 23:09:24
  kaartjes
  Het is nog wel twee weken, maar ik ben er ook zo een, dat ik in spanning zou denken, komen die nog wel voor die tijd binnen.
  Nog maar geduld oefenen zeker.

  http://marian.skynetblogs.be
  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén