Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Brood

mske ging aan Slow tonen dat je best thuis zelf brood kan bakken. Deze voormiddag begon ze er aan en toen het deeg klaar was kwam ze tot de bemerking dat ze haar bakplaten niet had mee verhuisd. Die waren oud en mske wou sowieso nieuwe van bij tupperware, maar die heeft ze nog niet.

En ze heeft dan maar een brood gemaakt in een vuurvaste schotel. En het resultaat is een gaaf brood maar met een wat bizarre vorm langs onder. En nu het koud geworden is kon Slow daar niet afblijven. Uiteindelijk heeft mske hem toegestaan om daar een boterhammeke af te snijden. En Slow gaat volledig akkoord met de aanschaf van een bakoventje of het zelf bakken van het brood.

Maar net tijdens het dessert, het laatste overgebleven stukje ijs van nieuwjaar, begon hij weer over het brood: of je zo donker brood kan maken en rozijnenbrood en melkbrood en suikerbrood en mske knikte maar van jà want ijs eten en spreken dat gaat bij haar niet samen.

Previous

Aiki super noodles

Next

Wat een kemel van een spook

1 Comment

 1. 03-02-2004, 20:33:02
  lekker
  Probeer eens een boterhammetje met ijs ….hhhhmmm )
  doei !
  http://marleengeert.skynetblogs.be
  M&G

  —————————————————————————–

  03-02-2004, 23:34:01
  Bakoventje
  Snel aanschaffen.
  En eet smakelijk zou ik zeggen. Ik denk, zo gauw dat oventje in huis is, dat er allerlei soorten brood op tafel komen.

  Ik zal eens de link van recepten voor het bakoventje op mijn linkenpagina gaan zetten.
  Ben nog bezig alle linken bij te werken. Maar nu ga ik slapen.
  Slaapwel en tot morgen!

  http://marian.skynetblogs.be
  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén