Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Geef ons heden …

Enkele weken terug begon het. Slow kwam thuis van de Colruyt. “Geen wit brood” zuchtte hij. Dat is natuurlijk geen brood, dat is de broodmix om wit brood te bakken. Vroeger at Slow meer wit brood en mske meer bruin brood, maar sedert ze zelf bakken en de broodmixen van de Colruyt zo in de smaak vallen is dat omgekeerd.

De keer daarna was er nog geen wit brood. En toen, hipperdepiep, konden ze toch eens de hand leggen op enkele pakskes en waren ze weer content.

Vorige zaterdag en deze week al alle dagen reed Slow naar de Colruyt om onverrichterzake terug te komen. De witte broodmix was op en bleef op. Waarschijnlijk is het aantal liefhebbers in hoeveelheid toegenomen.

Maar … er is licht aan het eind van de tunnel, want ze kunnen dat bestellen, zo een dag of drie op voorhand. Nu vraagt mske zich enkel af of ze dan de ganse verpakking moeten nemen, want daar zit dat boerenbrood ook in en dat vinden ze niet bepaald … niet dat het slecht is, integendeel, maar het kan zeker niet concurreren met het donkere, laat staan het witte.

mske zal eens telefoneren en goed informeren. Ondertussen zijn ze toch weer voor enkele dagen gerust want gisteren bracht Slow er wel mee.

Previous

Alles maal drie

Next

Poteren

10 Comments

 1. Bedankt voor je medeleven en de woorden van troost in de moeilijkste periode van ons leven!

 2. Eerst bellen, dan pas zorgen maken hehe. Maar kom..eventueel bak je dat boerenbrood dan voor bij de soep…dan proef je het toch niet zo goed!
  Maar ik denk dat je bij bestellen júist wel op kunt geven wat je graag wilt hebben hoor!

 3. ms

  Ik heb gebeld … het is niet erg duidelijk. Dus ik heb besteld met het gedacht: “de ervaring zal het ons leren”.

 4. Sloef goede morgen…

  ge zult in ieder geval niet zonder vallen en overal bakken ze brood hoor ik dikwijls zeggen . Enfin, de concurrentie moet moordend zijn, want hier bij ons geven de bakkers een kaart en om de zoveel punten krijgt ge iets gratis…van brood tot patisserie !
  Fijne groetjes )pepino

 5. Het is toch erg dat er tegenwoordig in de winkels geen grote voorraden meer zijn!Het is in de Colruyt niet alleen.

 6. Ah ja…dat kan ook…dan wéét je wat je te wachten staat..als je dan nog eens zou bestellen natuurlijk..maar dat doe je vast niet als er dat boerenbrood ook bijzit hahahaha!

 7. ms

  Natuurlijk wel! Dan verkoop ik dat wel tweedehands!

 8. Wel ik bak af en toe ook brood, de broodmix van de boerenbond vinden wij de beste. We moeten wel zo een tien km voor rijden maar dat doet mijn man met de fiets, de broodmix van den Aldie al eens geprobeerd

 9. ms

  Wel wij doen alles met de fiets. De Colruyt en de Lidl liggen op een goeie 100 m van elkaar. De boerenbond en de Aldi liggen ook kort bij elkaar maar die twee zijn verder dan de Colruyt. Op zich niet erg, maar het is een erg zware berg op.

  Dat van de boerenbond hebben we al gehad, dat van de Aldi nog niet, die is hier nog niet zo lang. Dat van O’Cool hebben we ook al geprobeerd.

  De donkere van O’Cool en de boerenbond zijn beter, maar voor dagelijks gebruik is de Colruyt handiger.

 10. Hopelijk raak je er vlot aan en smaakt’t!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén