Hier in ons dorpke is niks. Dus is brood altijd al een probleem geweest. Eigenlijk niet. Ze kopen brood en vriezen het in.

Eén van de eerste dagen hier, was Slow buiten gegaan toen de bakker hiernaast kwam leveren en kreeg als antwoord dat hij geen enkel brood te veel had. Had hij nu nog gezegd dat hij de volgende keer er een zou voorzien, maar neen. Ze hebben daar dus nooit nog om gevraagd.

Aan de achterkant van het gebouw van de dikke klant zit een bakker, een warme bakker en vorige week is Slow daar binnen gesprongen. En zodoende gaan ze nu telkens daar hun brood halen. mske is er niet kwaad om, niks zo lekker als een vers gebakken brood!

En die andere, met zijn camionetteke … daar ga ik mske eens warm voor maken dat ze één van dees moet zeggen dat, als hij geen brood voor ons heeft, hij ook kan stoppen met claxonneren, want dat ik dan iedere keer uit mijn evenwicht geraak.