Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Uitzonderlijk

Alhoewel het idee vergezocht is, wil ik uitzonderlijk een nadere verklaring geven voor dit berichtje.

De jongen is een sportman. Omwille van hogere connecties, is er dus een bende van die je-weet-wel-supporters die niets anders doen dan op een forum zeggen dat hij dankzij die connecties aan zijn contract gekomen is. Vorig jaar had hij wel degelijk een lelijke kwetsuur opgelopen. Dit jaar, staat die jongen gewoon te popelen om te laten zien wat hij waard is en wou hij het respect van die bende idioten verdienen. Dat kan hij vergeten. Maar het is een feit dat hij een goede constante is. Iedere persoonlijke verdienste van de jongen wordt afgedaan als gelukstreffers. Die knul is dat beu! Meer dan beu en weigerde dus na een sportmanifestatie het publiek te groeten.

Het menselijke erin zat mske dwars, waardoor ze vannacht van de jongen droomde en hij deze morgen nog steeds in haar gedachten ronddwaalde.

En dus is de logische gang van zaken dat ik mijn gedachten daarover op het blog zet want op mijn blog vertel ik over zaken die mij interesseren en andere bloggers interesseren mij geen moer, behalve de paar enkelingen die mij wel eens in hun reacties zien voorbij komen.

Previous

Ze hingen er aan vast

Next

Zoveel!

1 Comment

 1. 10-02-2004, 09:07:09
  verhuisd
  hmm…miljaar…
  volgens mij is dit hier idd een ferm misverstand of ben ik ook mis in deze?
  cms
  http://cms.skynetblogs.be
  cms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén