Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Op stap in het dorpke

Toen het er daarnet zo mooi uitzag besloten Slow en mske eens een toerke in het dorp te doen. Nu is het niet echt een toerendorp want het straatje dat overging in een gekasseide veldweg liep dood op een boomgaard. Maar je moest wel langs de beek en daar, daar is het lente want de wilde eenden zijn aan het nest maken en maakten een hels kabaal tegen die twee die hen in hun drukke bezigheden kwamen storen.

Het is eigenaardig om zien dat de oude dorpskern eigenlijk nog goed bewaard is gebleven. Een paar kleine verschrompelde huisjes, een paar huizen waar vroegere glorie van afstraalt en enkele boerderijen. Als je de dorpskern verlaat staat er wel wat nieuwbouw maar niet veel, maar niet zo dat het storend is.

En morgen gaan Slow en mske eens richting einde van onze straat, daar kunnen ze dan de veldwegel nemen die hierboven bij de appel- en perenhangaar uitkomt.

Previous

Ukkiepuk gaat op stap

Next

Pesterig gedrag

1 Comment

  1. 23-02-2004, 19:44:37
    vakantie
    Het lijkt wel vakantie in eigen land, zoals het hier beschreven is hoe jullie wonen. Een mooi omgeving.
    Dikke knuf en tot de volgende keer met groetjes uit Peer.
    http://marian.skynetblogs.be

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén