Toen Slow en mske vertrokken op hun dagelijkse stapke besloten ze het glaswerk mee te nemen en dit omdat er op hun toerke toch twee van die glascontainers staan.

Net toen mske het huis had afgesloten en de sleutel had weggestoken, duwde Slow haar ook een zak met glazen goed in haar handen. Héhéhé, wist hij veel waar hij aan begon. mske begon met de zak te rammelen zodat de glazen klingelden over het verlaten pleintje en Slow trachte haar tot betere intenties te brengen. Nutteloos! Ze begon zelfs te huppelen waarbij de zak lustig mee huppelde en Slow zei: “ik ken je niet, zenne!”

Toen ze het glas gedumpt hadden, liep Slow tegen haar aan om haar nóg meer naar de kant te maneuvreren, maar mske duwde terug en Slow zei: “En jij hebt kinderen grootgebracht” en mske lachte en toen dacht Slow aan Zus en begreep.