Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De Show van Slow

De pan bakte niet meer naar Slow’s goesting. Het vlees begon er aan te kleven en dat mag niet en zodoende wou Slow een andere pan. De andere pannen die in de kast staan? Niet aan de orde, wegens te groot, wegens koekenpan, wegens niet handig, wegens … niet goed dus.

Vorige week in de Colruyt stopte hij de kar bij de pannen en hij begon te keuren en mske keurde mee en dan keurde Slow wat mske keurde en zei zo tussendoor: “neen, die niet!” Wegens te groot, wegens koekenpan, wegens niet handig, wegens … niet goed dus, zodat mske zei: “kies jij maar, ik ga ondertussen de andere dingen wel aanhalen”. Toen ze terug kwam had hij zijn keuze nog niet gemaakt zodat mske vreesde dat hij zijn gading niet zou vinden. Uiteindelijk na veel passen en denken en overleg, koos hij er toch een uit het Tefal assortiment.

Gisteren had hij vlees gebakken in zijn nieuwe pan en toen hij mske riep omdat het eten klaar was, stond hij met de pan met het vlees er in “de show van Slow” te geven. “Kijk” zei hij “kleeft niet hé …”

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Winkelen met Zoneke

1 Comment

 1. 31-05-2007, 19:26:49
  Haha!
  dat prentje is grappig maar het eerste wat ik hoor als ik hier kom is het muziekje van Sneeuwwitje en de 7 dwergen kei grappig

  Kei goed!

  XxX Astridje
  http://atjitteke.skynetblogs.be
  Astridje

  —————————————————————————–

  31-05-2007, 20:03:27
  tefal
  7, jaat, jaat zeven dagen lang heb ik geprobeerd om reacties te plaatsen maar wanneer ik op ‘reacties’ klikte verdween alles van het scherm, echt alles geprobeerd, tes echt en was het nu niet gelukt, ik zeg hier wel gelukt maar ik heb nog niet op de ‘reageer’ knop gedrukt, dus laat ons hopen…wel dan had ik jullie een mail gestuurd met enige uitleg…dat weerbarstig heeft mijn computer waarschijnlijk van mij overgenomen dus kan ik er niet kwaad om zijn maar ik heb hem/haar wel eens dreigend aangekeken…maar we wijken af , we hadden het hier over tefal met vuurvaste bodem, wel ons line heeft zo van die onderbroeken en ik moet toegeven ze kleven ook niet.
  koenie kiplekker, die pang,pang weesgegroet (schietgebed) doet dat hier onder alles vlot verloopt zodat ik hier met een reactie komt te staan, groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén