Ooit bestond er een Britse maatschappij. En gedurende de vakanties gaf de BRT steeds jeugdfilms en -feuilletons uit van deze maatschappij. De generiek van de films en de feuilletons was een erg klaterende fontein met een muziek erbij dat extra dimensie gaf aan het klaterende water van de fontein. Ik geloof zelfs dat mske daarin Donald Sutherland de eerste keer heeft zien spelen in de rol van de slechterik.

Die feuilletons mochten er zijn al waren ze soms wat met het haar getrokken. Maar de feuilletons hadden allen één ding gemeen. En het was mske al snel opgevallen en ze lachte er mee en maakte Broer er attent op. De aflevering eindigde steeds met een vraag om de spanning er in te houden. Onmiddellijk daarop werd de volgende aflevering aangekondigd. En dat ging zó:

Zullen de kinderen weten te ontsnappen?
Dat ziet U volgende week in:
De kinderen ontsnapt!

Waarom mske nu ineens aan die dingen denkt? Ze was buiten en het regende. En ineens dacht ze:

Zal de planning van morgen in het water vallen?
Dat zien we morgen in:
Het regent!