Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kamikaze

Als je zo een ganse dag weg bent geweest, heb je wél even je buik vól van je rijdende medemens, want wie kom je tegen in dit spel dat verkeer heet?

 • De middenvakrijder! Goed gekend bij iedereen.
 • De ik-heb-een-dikke-bak-dus-mag-ik-de-reglementen-aan-mijn-laars-lappen rijder knippert met zijn lampen om doorgang te krijgen.
 • De ik-heb-een-tractor-en-kan-je-lekker-pesten-rijder blijft zalig aan zijn gezapig tempo rijden.
 • De ik-wil-je-nog-voorbij-maar-moet-wel-de-afrit-hebben-rijder! Héél gevaarlijke pion, kan voor innerlijke onrust zorgen.
 • De ik-haal-rechts-in-en-schuif-nog-snel-tussen-jou-en-de-wagen-die-je-aan-het-inhalen-bent-in-rijder komt uit dezelfde stal als voorgaande.
 • De aha-jouw-file-gaat-rapper-dan-de-mijne-rijder …

Morgen gaat mske zomaar op het onverwacht naar zee, ze geven mooi weer, maar ze ziet op tegen het traject omwille van al die mensen die denken dat ze alleen op de baan zijn of die van zichzelf denken dat ze zulke meester chauffeurs zijn dat zij zulke capriolen mogen uithalen.

Previous

Ziedet wel, hij zegt het ook

Next

Camping gevonden

1 Comment

 1. 15-04-2004, 04:11:53
  Veel plezier
  En rij voorzichtig!

  Alexandra

  —————————————————————————–

  15-04-2004, 20:07:04
  ’t valt nog mee met dat verkeer hier…
  terug van waar ik was, kan ik alleen maar zeggen dat “ze” ginder nog veel vrolijker rondtoeren : van twee rijvakken worden er vier bereden, rechts inhalen is legio, zonder licht rijden ’s avonds de normaalste zaak van de wereld, rood licht dient zeker niet om te stoppen, voetgangers moeten maar zorgen dat ze over geraken over een meer dan drukbereden vierbaansvak en voor de rest wordt er eens flink rondgetoeterd… Spannend !

  lambikske

  —————————————————————————–

  15-04-2004, 22:57:03
  Spanje?

  Alexandra

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén