Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ziedet wel, hij zegt het ook

Mail van Broerke over de laatste ontwikkelingen in de onfrisse zaken waar wij onrechtstreeks mee te maken hebben:

Lap mijn oren, en ik dacht dat “mottig en lelijk” (lees “mooi en meedogenloos” – iets waar xxx alle dagen naar keek) serieus overdreven was!

Ik peis dat ik overschot van gelijk heb, als ik beslis van (op uitzondering van mijn kindjes) niks langer dan 24 uur in mijn huis toe te laten! Ik hou het bij WOB-en: Wippen, Ontbijten (als ze braaf waren) en Buiten!
Vloekt nog een paar keer, draait u om en slaapt voort, want dit kan alleen een (vieze) droom zijn!

Doeikes!

Is dit geen variant op wat mske enkele weken terug zei: enkel wie alleen blijft en van niemand houdt is onkwetsbaar.

Previous

Neanderthal man

Next

Kamikaze

1 Comment

 1. 13-04-2004, 20:04:56
  Piepen…..
  Even komen piepen en bijgelezen.
  Een vluchtig groetje van Marian.

  Marian

  —————————————————————————–

  13-04-2004, 22:31:31
  Wat mij betreft…
  Het raadsel is er enkel nog groter op geworden, maar heb zo wel mijn vermoedens. Leef je leven, is mijn raad, dat is al moeilijk genoeg, en laat dat van de anderen…aan de anderen? En als ze over jou te praten hebben, wel, zei mijn buurvrouw altijd, dan weet je tenminste dat ze niet over een ander aan het roddelen zijn. Smile!!

  Alexandra

  —————————————————————————–

  14-04-2004, 17:54:35
  hmm…
  enkel wie alleen blijft en van niemand houdt is onkwetsbaar…

  klopt misschien wel maar is het dat waard?

  Puppy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén